close-btn

Spotify будує острів у метавсесвіті Roblox

Spotify став партнером метавсесвіту Roblox. У ній він планує відкрити цілий острів із різними опціями

https://bitcoinist.com/

Згідно з прес-релізом, опублікованим 3 травня 2022 року, платформа потокової передачі музики Spotify є першою, що увійшла в метавсесвіт Roblox. Новий віртуальний світ надає користувачам єдиний у своєму роді музичний острів, де вони можуть танцювати, виконувати інтерактивні квести, експериментувати зі звуком і ділитися унікальним контентом з іншими. Цей острів, описаний самим Spotify як аудіо-оазис, є універсальним місцем для звукових квестів, цифрових музичних тусовок, а також ексклюзивних товарів.

Щоб зробити віртуальне життя на острові більш захоплюючим і захоплюючим, розробники сховали «пасхалки», збір яких відкриє нові функції для користувачів і допоможе їм піднятися в «Чартах». Крім того, Spotify заявив, що розробляє «простий варіант» для артистів, щоб вони могли спілкуватися з фанатами та співпрацювати з компанією у створенні внутрішньоігрових віртуальних продуктів. Частина доходів від купівлі товарів розподілятиметься безпосередньо між артистами.

Roblox був включений в березневий список 500 новаторських компаній року завдяки своїй діяльності в області web 3.0. Він надзвичайно популярний серед молоді та підлітків, а новий «острів» — це перший випадок, коли компанія, яка займається потоковою передачею музики, є у грі.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Фінтех-підрозділ компанії – Meta Financial Technologies – вивчає технологію випуску токена, якого працівники структури вже назвали Zuck Bucks. Принцип функціонування Zuck Bucks нагадуватиме токен Robux, який зараз використовується гравцями метавсесвіту Roblox.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повне керівництво для батьків із цифрових ігрових валют

google news