close-btn

У сервіс Google Фото додали «Особисту папку»: які переваги обіцяють користувачам

Переміщені туди фото та відео можна приховати не тільки від сторонніх очей, а й повністю виключити від індексації у хмарних сервісах

Фото: ixbt.com

Днями компанія представила оновлений сервіс «Фото», в якому розробниками було додано нову функцію «Особиста папка». Цей розділ, за словами представників Google, призначений для приховування від сторонніх користувачів особистого контенту. Кілька місяців тому така опція стала доступною на смартфонах сімейства Pixel. Тепер її модифіковану версію можна завантажити на будь-якому пристрої під керуванням Android.

Вхід до «Особистої папки» здійснюється за паролем / PIN-кодом або через сканування пальця. Графічний контент, перенесений у цей розділ, перестає індексуватись у хмарному сховищі Google. Тому, якщо видалити програму, вміст папки вже не можна буде відновити. Для активації секретної папки слід відкрити «Бібліотеку», перейти до розділу «Інструменти» та клікнути на підказку «Особиста папка», після чого вона з’явиться в розділі «Управління бібліотекою». У компанії заявили, що цей функціонал стане доступним для смартфонів сімейства iOS лише на початку наступного року.

Раніше ми повідомляли про те, що в середині 2022 року Google випустить свій перший «розумний» годинник. Повідомляється, що Pixel Watch матимуть круглий циферблат без рамки навколо екрана, будуть оснащені пульсометром та функцією підрахунку кроків, за рахунок чого гаджет зможе відстежувати показники фізичної активності та стану здоров’я власника.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Найчастіше при налаштуванні ПК із Windows користувачі встановлюють браузер Chrome. У Microsoft, мабуть, знають про це і вирішили якось вплинути на ситуацію. Портал Neowin виявив нові спливаючі вікна Edge, які вперто намагаються відмовити користувачів від завантаження та встановлення Chrom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google знову відмовився повертати співробітників до офісів

За матеріалами сайту androidpolice.com

google news