close-btn
PaySpace Magazine Global toggle EN
Ми в соцмережах:
PaySpace Magazine Global toggle EN

Як деактивувати або видалити назавжди обліковий запис у Twitter

Бажаєте видалити Twitter зі свого життя? Ось як деактивувати або видалити свій обліковий запис, виконавши прості дії

https://www.pcmag.com/

Кожну секунду публікується понад 6000 твітів, тому не дивно, що деякі користувачі звинуватили Twitter у бездіяльності проти кіберзалякування, образливих коментарів та висловлювань, що розпалюють ненависть. Багато хто вирішив назавжди залишити цю соціальну мережу, і якщо ви серед них, то також можете видалити свій обліковий запис Twitter, виконавши кілька простих кроків.

Як видалити Twitter на Android

  1. Натисніть значок меню або фотографію профілю у верхньому лівому куті та виберіть Налаштування та конфіденційність у розкривному списку.
  2. Натисніть на вкладку Обліковий запис.
  3. Перейдіть донизу, поки не знайдете вкладку Деактивувати обліковий запис, а потім натисніть на нього.
  4. Прочитайте інформацію, потім прокрутіть вниз і натисніть Деактивувати.
  5. Вам потрібно буде підтвердити пароль, щоб завершити процес.
  6. Програма ще раз попросить вас підтвердити, що ви хочете деактивувати свій обліковий запис.
    Twitter підтвердить ваше рішення.

Як видалити Twitter на iOS

  1. Увійдіть до програми Twitter і клацніть зображення свого профілю у верхньому лівому куті. Виберіть Налаштування та конфіденційність.
  2. Виберіть вкладку Аккаунт.
  3. Перейдіть донизу та виберіть Деактивувати обліковий запис.
  4. На наступній сторінці ви побачите важливу інформацію про те, що відбувається, коли ви деактивуєте свій обліковий запис. Уважно прочитайте її, а потім натисніть Деактивувати.
  5. З’явиться нове вікно. Введіть свій пароль Twitter і натисніть Деактивувати. Ваш обліковий запис деактивовано.

Як видалити свій Twitter на ПК

  1. Зайдіть у Twitter і увійдіть до свого облікового запису.
  2. Клацніть на іконку свого профілю у верхньому правому куті. У розкривному меню виберіть Налаштування та конфіденційність.
  3. Перейдіть вниз і натисніть Деактивувати свій обліковий запис.
  4. На наступній сторінці ви побачите важливу інформацію про те, що відбувається, коли ви деактивуєте свій обліковий запис. Уважно прочитайте її, а потім натисніть Деактивувати.
  5. З’явиться нове вікно. Введіть свій пароль Twitter і натисніть Деактивувати обліковий запис.

Вітаємо! Ви щойно деактивували свій обліковий запис Twitter. Після закінчення 30-денного періоду деактивації ваш обліковий запис буде видалено без можливості відновлення.

Різниця між деактивацією та видаленням облікового запису

Є різниця між тимчасовою деактивацією та остаточним видаленням. На момент деактивації Twitter видаляє дані облікового запису зі свого сайту. Ваша інформація буде зберігатися протягом 30 днів, перш ніж соціальна мережа назавжди зітре її зі своїх серверів. Однак, якщо ви хочете повторно приєднатися до Twitter до закінчення 30-денного періоду, достатньо просто увійти до свого облікового запису.

До речі, рекомендуємо змінити своє ім’я користувача та адресу електронної пошти перед видаленням облікового запису Twitter. Таким чином, якщо ви вирішите створити новий обліковий запис пізніше, ви зможете використовувати ту ж адресу електронної пошти та ім’я користувача.

Після видалення вашого облікового запису ваша інформація більше не буде доступна для пошуку в Twitter. Проте компанія не контролює контент, що індексується пошуковими системами, такими як Google, Yahoo або Bing, а це означає, що ваші старі твіти можуть десь сплисти, подобається вам це чи ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк видалити свій обліковий запис у Instagram

Хочу отримувати:

ТОП новини, квитки на заходи, безкоштовно!