close-btn

Змінити адресу, поміняти дату або відмовитися від пакета: Нова пошта запустила зручний сервіс

Тепер немає необхідності телефонувати в кол-центр при виникненні нештатних ситуацій. Вирішити їх можна прямо на сайті компанії

Нова пошта. Фото: ukranews.com

Перелік головних послуг українського поштового оператора став повністю доступний онлайн. На сайті Нової пошти доданий необхідний для цього інструментарій, який мінімізує необхідність дзвонити в кол-центр компанії та очікувати з’єднання.

Як тільки посилка надійде в термінал для відправки, клієнт отримає повідомлення на Viber або sms з посиланням на сервіс для управління доставкою. Сервіс доступний як зі смартфона, так і зі стаціонарного ПК. Серед функцій, якими може скористатися одержувач, такі:

  • Продовження терміну зберігання в разі автоповернення. Безкоштовно продовжити термін зберігання можна додатково на три доби.
  • Переадресація відправлення. Клієнт може поміняти через сайт кінцеву адресу відділення або поштомата.
  • Перенесення дати і часу доставки пакета.
  • Повернення відправнику. Ця функція є тільки у відправника, щоб мати можливість скасовувати відправку і повернути собі пакунок.
  • Онлайн-відмова від отримання посилки.
  • Більш докладна історія пересування пакета з моменту його виходу зі складу.
  • Можливість прокласти маршрут до конкретного відділення.

Розширений інструментарій управління логістичними завданнями доступний лише відправнику та одержувачу. При цьому сторінка з вищевказаними опціями відкриється тільки після успішної верифікації за номером накладної та ініціалами клієнта.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

З 19 травня Укрпошта відключила всі термінали сторонніх банків у своїх відділеннях – працюватимуть тільки термінали Укрпошти. А там, де їх поки немає, можна отримати послуги через готівкові кошти. Про це генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський написав на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта починає процес покупки банку

google news