close-btn

Китайський бренд чаю використовує NFC для боротьби з підробками

Бренд Halfism обладнав коробки Fuding white tea спеціальними мітками NFC, за допомогою яких кожен клієнт може отримати доступ до детальної інформації про продукт, використовуючи для сканування свій смартфон

NFC

Китайський бренд чаю використовує NFC для боротьби з підробками Фото: nfcw.com

Зазначається, що мітка сконструйована таким чином, що перестає працювати, якщо хтось спробує витягти її з оригінальної упаковки та обманним шляхом прикріпити до іншого продукту.

«Частина комунікаційної схеми NFC, що вбудована у паперовий контейнер, має тендітну структуру. Це означає, що якщо мітку NFC буде вилучено з упаковки, ланцюг розірветься, і вона зламається, запобігши ризику шахрайського використання», — пояснює постачальник технологій Toppan.

За його словами, механізм влаштований таким чином, що навіть при відкритті упаковки функція зчитування інформації через смартфон продовжує працювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені розробили унікальну технологію використання тегів NFC: подробиці

«Окрім підвищення безпеки, ця функція виявлення відкриття також має переваги для залучення споживачів, оскільки бренди можуть коригувати інформацію, що надається клієнтам при скануванні мітки NFC, залежно від того, розкривали вони продукт чи ні», — заявляють у Toppan.

Halfism встановила мітки NFC на 100 000 коробок білого чаю Fuding, виробленого на честь 125-річчя від дня народження так званого «сучасного святого китайського чаю Wu Juenong», який буде відправлений до різних регіонів по всьому Китаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як люди використовують NFC у смартфонах та годинниках: результати дослідження

Не тільки для платежів: 5 незвичних способів застосування NFC

Вчені розробили NFC-подовжувач: які переваги він надає?

За матеріалами nfcw.com

google news