close-btn

В кіно за біткоін: велика американська мережа кінотеатрів буде приймати криптовалюту

На тлі новини акції компанії подорожчали на 4%

Фото: news.cgtn.com

AMC Entertainment заявила, що почне приймати біткоіни в якості оплати при купівлі квитків в кіно у всіх своїх кінотеатрах в США. Однак розплатитися цифровим активом можна буде тільки на сайті компанії. За словами гендиректора Адама Арона, AMC закупить спеціальне програмне рішення для прийому криптовалютних платежів.

Видання CNBC відзначає, що таке рішення було досить передбачуваним, оскільки AMC Entertainment вже давно фігурує на різних криптовалютних майданчиках і в спільнотах. Зокрема, багато трейдерів на скандально відомому форумі Reddit WallStreetBets досить часто здійснюють біржові операції з цінними паперами компанії.

Слід зазначити, що останнім часом стався цілий ряд подій, які спровокували стійке зростання котирувань біткоіна. В кінці липня глава Tesla Ілон Маск заявив, що компанія, швидше за все, відновить прийом біткоін-платежів до кінця року.

Аналітики порталу Santiment повідомляють, що протягом липня великі фонди та банки активно купували на біржі першу криптовалюту. Кількість придбаних монет в зазначений період перевищила 170 тис.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

На початку серпня стала відзначатися позитивна динаміка першої криптовалюти. Конференція The B Word послужила стимулом для зростання котирувань активу. У п’ятницю вартість цифрової монети досягла позначки $35 381. Обсяги угод з біткоіном на ринку криптоактивів продовжують збільшуватися. Вперше після травневого обвалу курс на денному графіку закріпився вище EMA72/89 та EMA200.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск розкритикував плани щодо посилення податкових зобов’язань американських криптокомпаній

За матеріалами сайту cnbc.com

google news