close-btn

Lenovo представляє споживчі AR-окуляри, які можна прив’язати до iPhone

Lenovo пропонує незалежний продукт для прихильників доповненої реальності

https://pandaily.com/

Після багаторічного просування окулярів доповненої реальності (AR) для бізнесу Lenovo нарешті почне продавати AR-окуляри для споживачів. Розумні окуляри Glasses T1 AR оснащені популярною технологією відображення віртуальної реальності – micro-OLED. Два найкращі екрани, розроблені BOE, більше схожі на екран AMOLED, що широко використовується в смартфонах. Вони досягають роздільної здатності 1920×1080 на мікроекрані 1/10 розміру екрана мобільного телефону. Крім того, на сьогоднішній день micro-OLED претендує на найвищу щільність пікселів (PPI) у галузі.

Glasses T1 підтримують підключення до пристроїв Windows, Android та MacOS через повнофункціональний порт USB-C, а також до пристроїв iOS через спеціальний перетворювач HDMI від Lenovo та цифровий AV-адаптер Apple Lightning. Завдяки високій оптичній ефективності та низькому енергоспоживання окуляри можуть годинами передавати відео з підключених пристроїв.

Окуляри доповненої реальності від Lenovo, Glasses T1, вперше надійдуть у продаж у Китаї наприкінці цього року, а в інших країнах наступного. Ціна поки що не відома.

Багато технологічних фірм від Apple до Meta заявляли про важливість доповненої реальності, і багато з них пробували свої власні розробки цієї нової технології. Meta навіть переманювала з Microsoft фахівців із досвідом розробки гарнітур доповненої реальності.

Очікується, що гарнітура Apple AR/VR з’явиться у січні. Зусилля дрібніших брендів, таких як Nreal Light, демонструють чудовий прогрес, але, як і раніше, стикаються з обмеженою сумісністю

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

google news