close-btn

Monobank приступив до тестування власного банкомату

У компанії вирішили зробити перший крок на шляху створення своєї мережі терміналів і банкоматів

Популярна вітчизняна фінтех-компанія Monobank придбала перший бокс для видачі користувачам готівки. Про це повідомив глава банку Олег Гороховський.

«Будемо робити з нього гарну, просту і зручну машину», – написав Гороховський на своєму Telegramm-каналі.

Відзначимо, що у банку немає власної мережі терміналів і банкоматів. Поповнення балансу здійснюється через термінали iBox або через деякі платіжні онлайн-сервіси. Зняття коштів можливе практично в будь-якому банкоматі, проте комісії можуть значно різнитися. Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що необанк планує незабаром почати надавати свої послуги у сфері еквайрингу.

З цією метою фірма Fintech Band приступила до створення відповідного інтерфейсу для нового сервісу Monobank. Днями глава банку Олег Гороховський підтвердив цю інформацію. В середині серпня капіталізація компанії досягла $1 млрд. При цьому керівництво Monobank як і раніше не має наміру продавати його конкурентам.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

До 70% отриманих від НБУ додаткових коштів для подолання негативних наслідків кризи, банківські компанії витратили на придбання ОВДП. Ще 30% задіяли надані кошти в операціях з перекредитування. Про це в інтерв’ю РБК-Україна розповів заступник голови Нацбанку Юрій Гелетій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ощадбанк попередив про примусове закриття неактивних рахунків

google news