close-btn

5 нових криптовалют із найбільшою ринковою капіталізацією, за якими варто стежити у січні 2023 року

На CoinMarketCap ми видібрали п’ять нових криптовалют із найбільшою ринковою капіталізацією на даний момент

Зараз на ринку криптовалют панують ведмеді, при цьому все одно з’являються нові цифрові активи, сподіваючись повторити успіх Біткоїна. Примітно, що загальна кількість криптовалют вже перевищила позначку в 22 000.

Деякі нові криптовалюти демонструють потенціал, залучаючи інтерес інвесторів, які вкладають у них кошти, незважаючи на те, що ті перебувають у зародковому стані. Отже, ці активи потенційно мають сильне базове обґрунтування корисності. Про них ми і хочемо вам розповісти.

Voxto Amplify (VTX)

Семиденний ціновий графік VTX. Джерело: CoinMarketCap

VTX — це нативний токен централізованої фінансової платформи Voxto, побудований на блокчейні Ethereum (ETH). Платформа дозволяє інвесторам робити ставки та заробляти на криптовалютах за рахунок частки прибутку. Проект нещодавно проник у метавсесвіт та Web3, створюючи свою інфраструктуру для криптоекономіки. На даний момент VTX торгується за ціною $0,02 за ринкової капіталізації близько $47,28 млн.

BITCONEY (BITCONEY)

Семиденний ціновий графік BITCONEY. Джерело: CoinMarketCap

BITCONEY служить токеном винагороди в грі Crytpo Bunny Game, призначеної для відтворення досвіду майнінгу біткоїнів — гравці добувають блоки, заробляючи монети BITCONEY.

Екосистема Crytpo Bunny Game відрізняється від інших ігор. В ній можна заробляти криптовалюти, граючи безкоштовно. У той час навколо BITCONEY спостерігається підвищена активність розробників наряду з лістингом на біржах криптовалют. На момент публікації BITCONEY торгувався за ціною $2,16 з ринковою капіталізацією близько $44 млн.

SENSE4FIT (SFIT)

Семиденний ціновий графік SFIT. Джерело: CoinMarketCap

Sense4FIT — це платформа «FIT to EARN», метою якої є реалізація онлайн-концепції на основі напівдецентралізованого додатку. Sense4FIT, що використовує SFIT як власний токен, фокусується на таких елементах, як фітнес, харчування, особистий розвиток і уважність.

Токен викликав підвищений інтерес з боку інвесторів завдяки лістингу на різних криптоторгових платформах та співпраці зі спортивними інфлюенсерами для просування основної концепції. На даний момент SFIT торгується за ціною $0,024 із ринковою капіталізацією $25,1 млн.

DEXO (DEXO)

Семиденний ціновий графік DEXO. Джерело: CoinMarketCap

Dexo – це перша у світі децентралізована біржа C-DEX, яка поєднує у собі переваги «централізованих та децентралізованих бірж». Dexo прагне з’єднати всі ізольовані блокчейни та створити мережу обміну активами між ланцюжками.

Біржа забезпечує доступ до всіх традиційних дій DeFi, включаючи найінноваційніші функції, які в даний час пропонуються лише великими централізованими біржами, такі як попередній трейдинг за книгою ордерів, нульова комісія за газ з невиконаних угод, торгівля індексами, гейміфікація та NFT-Marketplace.

Токен DEXO зріс майже на 2% за останні 24 години та торгується на рівні $0,01. Ринкова капіталізація складає $20,17 млн.

Zeniq (ZENIQ)

Семиденний ціновий графік ZENIQ. Джерело: CoinMarketCap

Zeniq – новаторська компанія, чия місія – створювати безпечні рішення, які дозволяють передавати цифрові активи, забезпечуючи при цьому доступ до ліквідності через De-Fi-додаток та повну прозорість. Платформа, що використовує власний токен ZENIQ, спрямована на покращення досвіду децентралізованих біржових трейдерів.

ZENIQ за останні 24 години виріс майже на 25% і тепер торгується на рівні $0,07. Це ралі призвело до того, що ринкова капіталізація активу становила $6,3млн.

Варто зазначити, що інвестування в криптовалюти, особливо нові монети, вкрай ризиковано. Цю статтю не слід розглядати як інвестиційну пораду. Також не варто забувати, що перераховані токени є нещодавно зареєстрованими криптовалютами, і, ймовірно, страждатимуть від коливання ціни. У той же час ці активи не застраховані від ринкових умов, що склалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечна гра Huobi: «Чисті» резерви біржі становлять лише 56,57%

google news