close-btn

10 найкращих ботів для торгівлі криптовалютами

У цій статті ми розглянемо 10 найкращих ботів для торгівлі криптовалютою, які допоможуть вам автоматизувати процес трейдингу та підвищити ефективність ваших інвестицій

10 найкращих ботів для торгівлі криптовалютами

Фото: motionarray.com

У світі криптовалют, де кожна хвилина може коштувати тисячі доларів, використання торгових ботів стало ключовим елементом успішних стратегій, адже швидкість і точність угод відіграють вирішальну роль.

В умовах, коли торгувати вручну стає практично неможливо, ефективні торгові боти є незамінними помічниками для трейдерів. У цій статті ми розглянемо 10 найкращих ботів для торгівлі криптовалютою, які допоможуть вам оптимізувати вашу стратегію і збільшити прибуток від інвестицій.

1. Pionex

На ринку компанія Pionex виділяється тим, що пропонує безплатні торгові боти. Крім того, для початку роботи не потрібно ніяких попередніх знань про криптовалюти або автоматизовану торгівлю. Одна з криптоплатформ в Азії, що найшвидше зростає, пропонує індивідуальні автоматизовані тактики як для новачків, так і для досвідчених трейдерів.

Pionex надає 16 безплатних торгових ботів і дозволяє використовувати кредитне плече до 100x. Крім того, Pionex має хорошу репутацію і демонструє постійні результати. Серед інших переваг — низька комісія (0,05% для мейкера і тейкера), висока безпека, великі обсяги торгів, підтримка понад 40 криптовалют, відсутність мінімального депозиту для безкоштовного торгового бота.

2. Coinrule

Комфортний багатофункціональний сервіс із можливістю під’єднати сповіщення в Телеграм і відстежувати всі важливі події в рамках акаунта. Окремо взяті боти називаються правилами (rules), їх легко створювати й запускати в зручному зрозумілому інтерфейсі; також можна вибирати вже готові шаблони.

Крім комплексного досвіду, ви також можете розраховувати на такі переваги, як безпека, зручність для трейдерів усіх рівнів, безкоштовна реєстрація та сумісність із гучними іменами у світі криптовалютних бірж — Binance, Coinbase, Kraken тощо.

3. Bitsgap

Bitsgap швидко завойовує популярність серед новачків і досвідчених трейдерів, оскільки об’єднує всі основні компоненти для успішної торгівлі криптовалютами в одному місці.

Серед переваг: доступ до чудових торгових ботів, які можуть торгувати 24/7, грамотне управління портфелем та інтелектуальні алгоритмічні ордери. Крім того, сайт зручний у використанні, оскільки всього за кілька хвилин можна налаштувати продуктивні, перевірені на практиці стратегії — усереднення доларової вартості та грід-трейдинг. Bitsgap також має в своєму розпорядженні інструменти, що дають змогу контролювати співвідношення ризик/винагорода.

4. Cryptohopper

CryptoHopper називають «найбільш настроюваним у світі ботом для торгівлі криптовалютами». Він відомий тим, що тісно співпрацює з біржами та регулювальними органами для підтримки довіри своїх учасників. Рахунки захищені провідними в галузі протоколами безпеки, і жодні дані користувачів не передаються без дозволу.

Крім безпечного середовища, ви також можете розраховувати на низку переваг. Автоматичний криптовалютний бот перевершує людину, дозволяючи торгувати як професіонал, не бувши ним насправді. Крім того, ви можете використовувати професійні інструменти, підключатися до провідних світових бірж і вигравати призи в торгових турнірах.

5. TradeSanta

В основі екосистеми TradeSanta лежить потужний торговий бот і алгоритмічні стратегії. Бот ніколи не припиняє торгівлю і постійно відстежує ринок у пошуках найкращих можливостей. Сайт також пропонує безкоштовний торговий термінал для зручного управління всіма вашими портфелями.

Серед інших переваг: торгові боти для ведмежих і бичачих ринків, боти для торгівлі спот і ф’ючерсами, популярні сигнали сторонніх розробників, можливість копіювання стратегій найприбутковіших трейдерів, а також інструменти управління ризиками.

6. Zignaly

Zignaly орієнтується на іншу модель інвестування, а саме на поділ прибутку. По суті, ви отримуєте можливість інвестувати гроші у фонд, яким керує досвідчений трейдер. А ви отримуєте пропорційну частину його прибутку.

Платформа затверджує тільки тих трейдерів, які вміють управляти ризиками та мають хорошу прибутковість. Це гарантує, що ви отримаєте найкращого партнера та можливості для власного зростання як криптотрейдера.

7. Shrimpy

Shrimpy дає змогу учасникам пов’язувати свої гаманці та біржі. Сайт приділяє велику увагу зручності користувачів, а також забезпечує високий рівень безпеки для захисту вашої конфіденційності та активів.

Ви можете повністю автоматизувати торговельну стратегію, використовувати аналітику для відстеження результатів і налаштовувані функції для аналізу ринку. Крім того, ви отримуєте доступ до корисних стратегій, даних, зібраних у результаті багаторічних досліджень, і надійних рішень, які постійно вдосконалюються для досягнення найкращих результатів.

8. GunBot

Gunbot — це торговий бот без щомісячної абонентської плати, тільки одноразовий ліцензійний платіж. Також це один з найбільш конфіденційних ботів. Він не збирає жодних даних і безпечно працює на Windows, Linux і macOS.

Серед інших переваг — безкоштовні оновлення програмного забезпечення, чудова підтримка, стратегії plug-and-play, користувацькі стратегії, а також автоматична зміна конфігурації.

9. 3commas

Компанія 3Commas спеціалізується на отриманні прибутку незалежно від поточних ринкових умов. Гнучкість їхніх торгових ботів гарантує, що у вас завжди будуть можливості для отримання вигоди, попри волатильність криптовалют. Вони пропонують спеціалізовані боти для ведмежих, бичачих і бічних ринків.

Платформа безпечна, дає змогу автоматизувати торгівлю, має у своєму розпорядженні корисні інструменти, способи відстеження результатів і можливість копіювати готові налаштування більш досвідчених трейдерів.

10. Apitrade

Платформа ApiTrade підтримує 6+ торгових і арбітражних алгоритмів з мінімальними ризиками, які в процесі роботи автоматично навчаються. За запевненням розробників, гарантує невеликий регулярний рівень доходу практично щодня завдяки тому, що використовує паралельно відразу 25 найбільших бірж, знаходячи умови для вигідних угод.

Вам може бути цікаво:

google news