close-btn
PaySpace Magazine Global toggle EN
Ми в соцмережах:
PaySpace Magazine Global toggle EN

Як деактивувати обліковий запис у Facebook: інструкція

Іноді з тих чи тих причин потребуємо деактивації аккаунту у соцмережі фейсбук. Розповідаємо, як це зробити

Фото: pixabay.com

Щоб деактивувати свій обліковий запис у фейсбуці, необхідно:

  • У правому верхньому кутку натискаємо перевернутий трикутник. Обираємо “Налаштування та конфіденційність”, далі “Налаштування”.
  • Знаходимо рубрику “Ваша інформація у Facebook”.

  • Обираємо “Деактивація та видалення”. Суть деактивації в тому, що ваш обліковий запис буде вимкнено, а ім’я та світлини буде видалено з більшості матеріалів, які ви поширили. Проте зберігається можливість користуватися Messenger: ви зможете й далі спілкуватися з друзями, вашу основну світлину буде все одно видно в бесідах у Messenger, а інші користувачі зможуть знайти вас, щоб надіслати повідомлення.

  • Обираємо “Девактивацію”.

  • Перед наступним етапом вас попросять ввести пароль. На сторінці деактивації треба вказати причину дій.

  • По тому потрібно натиснути кнопку «Деактивувати».
  • Вам запропонують вийти замість деактивації. Клікніть кнопку «Закрити», а потім знову «Деактивувати».
  • Підтвердіть дію, натиснувши на «Деактивувати зараз».

Якщо з часом матимете бажання відновити свій обліковий запис, досить буде ввести свій номер телефону та електронну пошту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, у яких країнах Meta вперше запустить свою VR-соцмережу

YouTube запускає в Україні програму монетизації Shorts Fund: скільки грошей отримуватимуть блогери 

Хочу отримувати:

ТОП новини, квитки на заходи, безкоштовно!