close-btn

Найкраща кредитна підтримка населення під час війни: PaySpace Magazine Awards 2022

Обираємо найкращий кредитний продукт 2022 року на PaySpace Magazine Awards 2022! У номінації представлена 20 пропозицій різних фінустанов

PaySpace Magazine Awards 2022

Цьогоріч на ринку кредитування України відбулись колосальні зміни, зокрема, кредитні стандарти стають все більш жорсткішими, показники схвалення заявок суттєво знизились. Фінустанови функціонують в безпрецедентно екстремальних умовах.

Відповідно до нових реалій, у цьогорічній Премії PaySpace Magazine Awards 2022 з’являється номінація «Найкраща кредитна підтримка населення під час війни». У ній беруть участь банки та фінансові установи, які запропонували кредитні рішення з найкращими умовами для споживачів під час війни.

PaySpace Magazine поговорив з командами банків та компаній, які прийняли участь у цьогорічній Премії, дізнавшись про те, як для компаній минув рік, які виклики виникають перед ними під час війни, та на які зміни вони сподіваються наступного року.

 

Credit7.ua

Credit7.ua — один з найбільших сервісів мікрокредитування в Україні, який пропонує клієнтам від 500 до 7000 грн на строк до 1 місяця. Швидкість прийняття рішення досить висока, робота відбувається цілодобово.

«Наша компанія оперативно впроваджує зміни законодавства в свою роботу, щоб клієнт завжди почував себе захищено та комфортно. Безпека клієнта — понад усе», — додають у компанії.

Credit7.ua

АТ «АБ «РАДАБАНК»

Фіксована відсоткова ставка — від 26,5% річних, тривалий термін кредитування — до 5 років, сума кредиту — до 1,4 млн грн. Відсутність штрафних санкцій за дострокове погашення.

«Початковий внесок 30%, щомісячна комісія 0%, фіксована відсоткова ставка, стандартний розмір погашення, одноразова комісія за надання кредиту — 2% від суми кредиту. Реальна річна відсоткова ставка з урахуванням додаткових та супутніх послуг 3-х осіб — від 50,4% до 62,8% річних в гривні, залежно від терміну кредитування», — пояснюють умови надання кредитів у АТ «АБ «РАДАБАНК».

АТ «АБ «РАДАБАНК»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий сервіс для онлайн-платежів: обираємо переможця на PaySpace Magazine Awards 2022

CCloan

Компанія почала працювати у 2015 році. З того часу мета CCloan — дати клієнтам якісний і зручний фінансовий сервіс та зробити процес отримання кредиту простим і швидким.

«Зараз CCloan пропонує безпечні онлайн кредити до 25000 грн терміном до 30 днів. Кожен новий клієнт може отримати перший кредит під 0,01%. Основна перевага CCloan — це надійність. Навіть у теперішніх складних умовах компанія працює та фінансово підтримує клієнтів. Послугами сервісу вже користується понад 1,5 млн українців», — зазначають у компанії.

CCloan

Автокредити від Ощадбанку

Ощад залишається лідером автокредитування у 2022 році. Його частка досягла 74% проти 33% на початку року.

«За п’ять місяців з моменту відновлення автокредитування банк видав 2000 таких позик. За програмою «Ощад Драйв» банк пропонує кредити на придбання нових авто: відсоткова ставка — від 0,01% річних; власний внесок — від 30% вартості авто; максимальний строк кредитування — 7 років», — пояснюють в банку.

Ощадбанк

Ощадбанк

Іпотечні кредити від Ощадбанку

З моменту відновлення іпотечного кредитування Ощад видав 123 кредити на загальну суму понад 100 млн грн. Банк пропонує клієнтам п’ять іпотечних програм, у тому числі дві державних: «Доступна іпотека 7%» та єОселя. За останньою Ощад першим видав кредит співробітниці Національної поліції з Чернігова. Банк надає комфортне обслуговування позичальникам у мережі іпотечних центрів OSCHAD HOME.

Ощадбанк

Ощадбанк

Кредитна картка MORE

Головна перевага Кредитної картки MORE — це швидкість та простота оформлення. Лише паспорт та ідентифікаційний код для суми до 50 000 грн у відділенні.

«Привабливий дизайн Tiffany, вигідні тарифи: безкоштовне зняття кредитних коштів і Р2Р-перекази, безкоштовне оформлення, зручне користування в мобільному додатку. Додатковою вигодою для клієнта є грейс-період до 92 днів, бонусні програми платіжних систем. З 1 червня доступно придбання товарів у розстрочку без переплат у мережах Comfy, Ельдорадо, Алло, МобіЖук, Tefal, Золотий вік», — зазначають у компанії.

MORE

«Кредитні канікули» від ПриватБанку

Кредитні канікули — це пільгові умови договору, коли клієнти мають право не вносити обов’язковий мінімальний платіж, що особливо актуально у випадку перебування у зоні бойових дій чи через втрату доходу.

«Кредитні канікули означають, що банк не штрафуватиме за прострочені платежі. Вихід з кредитних канікул — програма лояльності для клієнтів, що направлена на зменшення фінансового навантаження на клієнтів за рахунок зниження % ставки на заборгованість по кредиту після закінчення Кредитних канікул», — інформують в банку.

ПриватБанк

А-Банк

«Плати частинами» від А-Банку — зручний сервіс для покупок, що дозволяє розбити оплату на зручну кількість платежів у роздрібних та інтернет-магазинах.

«Оформлення у декілька кліків в ABank24, 24/7. Чесний кредит існує!», — наголошують у компанії.

А-Банк Фото: touch.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: PaySpace Magazine Awards 2022: голосуйте за найкращі українські FinTech-бренди!

MisterCash

Сервіс пропонує швидкі кредити до 20000 грн. Для оформлення заявки потрібна лише банківська картка та доступ до інтернету. Реєстрація у сервісі відбувається абсолютно безпечно за допомогою системи BankID. Середній час оформлення заявки становить лише 15 хвилин.

«Фінансовий герой MisterCash гарантує своїм клієнтам зручність, безпеку та вигідні умови кредитування. Компанія продовжує надавати фінансову підтримку своїм клієнтам з початку повномасштабного вторгнення та підтримує Збройні сили України», — зазначають представники бренду.

MisterCash

Miloan

Мілоан — українська мікрофінансова компанія, лідер ринку онлайн кредитування населення з 2016 року. Компанія пропонує швидкі кредити на картку на суму до 15000 гривень на строк до 15 днів.

Для клієнтів компанії доступна зручна система пролонгації та програми лояльності, які передбачають індивідуальні промокоди та знижки на відсотки за кредитами.

Miloan Фото: mandry.club

Tengo

Компанія Tengo пропонує швидкі кредити для українців за вигідними відсотками. Бренд розпочав свою діяльність нещодавно, але вже активно виходить у лідери ринку мікрокредитування та нарощує базу лояльних клієнтів. У Tengo можна отримати позику до 15000 гривень на строк до 15 днів. Для нових клієнтів ставка за кредитом мінімальна.

Tengo

«Оплата частинами» від ПриватБанку

Оформлення за 30 секунд у POS-терміналі, на сайті або навіть по інвойсу від продавця. Автоматичне погашення — списання з картки Банку щомісячних платежів. Мінімальна платність 0,01%. Тисячі підключених магазинів доступні для власників карток ПриватБанку

ПриватБанк

ПриватБанк Фото: banker.ua

MyCredit

MyCredit — сучасний функціональний сервіс, який об’єднав можливості сучасних інтернет-технологій і банківських організацій та зробив можливим оформлення кредитів в режимі онлайн.

«Ми пропонуємо скористатися новим видом зручних, простих і надійних фінансових послуг. MyCredit — фінансовий сервіс, який гарантує отримання рішення за необхідною сумою грошей через 5 хв, зручним способом та на прозорих умовах», — кажуть представники бренду.

MyCredit

MyCredit

Unex Bank

Unchain Help Card — спільний благодійний проєкт фонду Unchain, українського банку Unex Bank та українського фінтех-стартапу Weld Money. У рамках проєкту менш ніж за місяць було запущено випуск віртуальних карток Mastercard та зарахування на них коштів благодійного криптофонду Unchain. Оформити карту та отримати 4-разову допомогу могли жінки з немовлятами або двома та більше дітьми до 16 років. Разовий розмір допомоги становив 25 євро на кожного члена сім’ї.

Sportbank

Це український необанк, роздрібний продукт, створений у співпраці N1 Management Company та DYVOTECH, задуманий у 2014 році та запущений 2019. Того ж року здобув перемогу в номінації «Найкращий український FinTech-стартап» нагороди PaySpace Magazine Awards. 23 грудня 2021 року кількість клієнтів сягнула 300 000. У 2022 році sportbank завершили масштабний фінтех проєкт з міграції клієнтів із ОКСІ в ТАС.

Необанк пропонує кредитний ліміт до 100 000 грн, з першим пільговим грейс-періодом до 120 днів, і подальшими до 62 днів. Оформлення заявки на зміну ліміту безпосередньо в додатку. Обов’язковий щомісячний платіж мінімум 100 грн.

Sportbank

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий сервіс онлайн-ідентифікації у банку: PaySpace Magazine Awards 2022

Moneyveo

Moneyveo була заснована в 2013 році в Києві. Її продукт дав можливість українцям отримувати гроші на карту миттєво і відстежувати в особистому кабінеті процентні ставки і терміни повернення коштів. У березні 2019 року компанія отримала сертифікат безпеки даних найвищого рівня — PCI DSS Level 1. Бренд працює тільки з офіційними джерелами даних.

groshi24.com.ua

Таскомбанк

Кредитна картка «Велика п’ятірка» — ідеально підходить для щоденного використання: розраховуйтесь в торгових точках, здійснюйте оплату товарів та послуг в інтернеті, терміналах самообслуговування, а також знімайте готівку в банкоматах у будь-якій точці світу 24/7.

  1. До 100 000 грн кредитного ліміту.
  2. Пільговий період до 62 днів.
  3. До 2% кешбеку.
  4. Керування в додатку TAS2U.
ТАСКОМБАНК

ТАСКОМБАНК Фото: inventure.com.ua

Райффайзен Банк Аваль

«Кредитна картка «100 днів» — до 100 днів безтурботного життя. Покупки зараз — відсотки потім!», — короткий слоган продукту.

Банк пропонує до 100 днів без сплати відсотків (за безготівковими операціями), безкоштовне обслуговування картки, кредитний ліміт до 250 тис. грн та досить щедру програму винагород Mastercard.

НБУ оштрафовал Райффайзен Банк Аваль на несколько миллионов. Фото: rbinternational.com

АТ «БАНК ФОРВАРД»

Особливу увагу приділяє споживчому кредитуванню, картковим продуктам і депозитним пропозиціям для населення України. Акцент на інноваційності продуктів і послуг європейського рівня та впровадженні нового підходу щодо якості обслуговування.

Є членом ФГВФО, НАБУ, входить до групи банків з іноземним капіталом, згідно з класифікацією НБУ та є членом національних і міжнародних платіжних систем: Masterсard Worldwide, VISA Int., НПС «Український платіжний простір».

АТ «БАНК ФОРВАРД»

АТ «БАНК ФОРВАРД»

SOS Credit

Це зручний сервіс онлайн-кредитування, який відкрився у 2014 році (одним із перших МФО в Україні). Працює у режимі 24/7, без перерви та вихідних. Безперервне функціонування забезпечує 90 осіб. Відсоткова ставка системи — від 0,01% і до 3%. Максимальна сума, яку може оформити клієнт під час першого звернення — до 7 000 грн на картку, під час подальших — до 15 000 грн. Щорічно ці цифри стають вищими.

«SOS CREDIT — не просто фінансовий сервіс. Це команда, яка працює на випередження, і дивує вигідними пропозиціями. За перші 7 років існування нам довірилося 300 тисяч українців», — кажуть представники бренду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Найкращий процесинговий центр в Україні: PaySpace Magazine Awards 2022

Лучшие продукты TechFin в Украине: премия PaySpace Magazine Awards 2022

Голосуємо за найкращий банк-еквайєр в Україні — премія PaySpace Magazine Awards 2022

google news