close-btn

Міжнародні грошові перекази Western Union стали доступні у відділеннях Нової пошти

Надіслати гроші тепер можна в будь-який з 550 тис пунктів обслуговування в більш ніж 200 країнах світу

Нова пошта продовжує оптимізувати свій клієнтський сервіс. У співпраці з глобальним платіжним оператором Western Union компанія запустила розширену послугу грошових переказів за кордон. Інфраструктура платіжного сервісу забезпечується фінтех компанією NovaPay, що входить в бізнес-групу «Нова Пошта». Надіслати або отримати гроші можна в будь-якому з відділень поштового оператора. При цьому на даний момент сервіс підтримує більше 200 напрямків по всьому світу.

Нагадаємо, Нова пошта вперше стала пропонувати сервіс грошових переказів ще у 2020 році. Послугою найчастіше користувалися громадяни України, які перебувають на заробітках в країнах Євросоюзу. Оскільки сервіс довів свою високу затребуваність, в компанії вирішили розширити його можливості за рахунок кооперації зі світовим лідером в цій області – Western Union.

Процедура відправки та отримання переказу стандартна для Western Union: при відправці грошей клієнту видається ідентифікаційний номер переказу. Далі цей номер передається одержувачу переказу. Гроші можна отримати після пред’явлення номера працівникові поштового оператора. Також при отриманні необхідно мати паспорт або посвідчення особи. В глобальну фінансову мережу Western Union входить більше 550 тис пунктів обслуговування в більш ніж 200 країнах світу.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Вперше в Україні компанія провела експеримент з використанням вантажного літака для доставки боксів з посилками. В ході тестового польоту було здійснено запуск безпілотного літака з аеродрому «Чайка», в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продавати на Amazon та eBay стане легше: Нова пошта Глобал починає колаборацію з Western Bid

google news