close-btn

Збитки скоротилися вдвічі: одна з найбільших криптобірж оприлюднила фінансовий звіт

Пресслужба Coinbase опублікувала звітність за третій квартал цього року

Чистий збиток Coinbase у третьому кварталі 2022 року становив $545 млн на тлі $1,1 млрд в середині літа. Цінні папери біржі продовжують зростати. У неаудованих фінансових результатах компанія також повідомляє, що чисельність активних клієнтів майданчика зменшилася з 9 млн до 8,5 млн. Дохід від комісій за транзакції користувачів скоротився на 44% — з $655,2 млн до $365,9 млн.

В інституційному сегменті зниження виявилося помітнішим — мінус 49%. Крім того, операційні витрати Coinbase зменшилися на 38%: $1,15 млрд проти $1,47 млрд. А загальна сума виручки від послуг, що надаються підписникам, досягає $210,5 млн, що приблизно дорівнює показнику за четвертий квартал 2021 року.

Також у звіті компанії йдеться про те, що станом на кінець вересня сумарна вартість цифрових активів криптобіржі становила $101 млн ($96 млрд у другому кварталі). Резерви Coinbase у грошових коштах та їхніх еквівалентах зменшилися з $5,7 млрд до $5 млрд.

Зазначимо, що опублікована фінансова звітність виявилася кращою, ніж попередні прогнози аналітиків самої компанії та сторонніх експертів. Згідно звіту ForkLog, за жовтень акції біржі подорожчали на 5%. На момент написання премаркет оцінює котирування COIN у $57,41, що на 5,3% вище за ціну закриття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центробанки трьох країн запустили спільний дослідницький проєкт у сфері CBDC

Ми раніше повідомляли, що цифрові валюти центральних банків (CBDC) не становлять загрози для криптовалют і насправді допоможуть зміцнити довіру до технології блокчейн, що лежить в їх основі, вважає Чанпен Чжао.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

До Квон проведе зустріч із представниками поліції з усього світу, щоб розкрити правду про крах Terra

У fintech-програмі Mastercard з’являться ще 7 криптовалютних компаній

За матеріалами сайту forklog.com

google news