close-btn

Будинок “Вовка з Волл-стріт” на Лонг-Айленді виставлено на продаж

Власність, площею майже 1400 квадратних метрів, вміщує шість спалень, сім ванних кімнат, перукарню, бар із червоного дерева, тренажерний зал, винний льох, спа-салон, кімнату для гри в покер та навіть театр. Але головна особливість маєтку не в його розмірах та розкішному дизайні

Будинок Вовка з Волл-стріт

Фото: insider.com

Любителям кіно пропонується рідкісна можливість стати володарем частинки голлівудської історії у вигляді розкішного особняка в Мілл-Нек на Лонг-Айленді, який служив місцем зйомок популярного фільму “Вовк з Волл-Стріт”. Маєток виставлено на продаж за колосальні $10 млн.

Будинок Вовка з Волл-стріт

Фото: insider.com

Будинок, який також фігурував у фільмах “Найгучніший голос” та “Елементарно”, може похвалитися винятковим набором зручностей, включаючи шість спалень, сім ванних кімнат, величезну кухню, дві їдальні, домашню перукарню, а також спа та тренажерний зал. Крім того, в будинку облаштований кабінет із дерева, який стане ідеальним місцем для роботи та бізнес-зустрічей.

Будинок Вовка з Волл-стріт

Фото: insider.com

Але головною особливістю будинку є його стайня з десятьма стійлами, кімнатою для спорядження та котеджем управителя. Маєток за 40 км від популярного іподрому Бальмонт був побудований на індивідуальне замовлення заводчика скакових коней Ральфа Б’янкуллі у 2010 році. Стайня стала домом для переможців елітних перегонів по всьому штату й використовувалася для розведення сотень чистокровних скакових коней.

Будинок Вовка з Волл-стріт

Фото: insider.com

Кухня в особняку виконана у французькому сільському стилі, з виготовленими на замовлення шафами, мармуровою стільницею, вбудованою технікою високого класу, що включає три посудомийні машини, варильну панель з нержавіючої сталі з шістьма конфорками й подвійною духовкою, а також цегляну піч для приготування піци.

Будинок Вовка з Волл-стріт

Фото: insider.com

Садиба також вмістила сад для вирощування зелені, гараж на чотири автомобілі, пральню, розважальний комплекс з басейном з морською водою, що підігрівається, окремий спа-центр, тренажерний зал, літню кухню, бар з власним водоспадом і багато іншого. Для комфортного сполучення між трьома поверхами у будинку збудовано ліфт.

Раніше ми писали про те, скільки грошей зараз заробляє “Вовк з Волл-стріт” Дж. Белфорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

google news