close-btn

Відомий британський необанк придбав велике рекрутингове агентство з США

Revolut уклав угоду про довгострокову співпрацю з командою фахівців Нью-Йоркської біржі пошуку працівників Wanted

В рамках угоди п’ятеро засновників Wanted – Балаш Алекса, Гійом Бре, Маріо Егуілуз, Жан Мейер і Єва Періс – перейшли в штат постійних співробітників британського фінтех-гіганта Revolut. Компанія Wanted була заснована у 2019 році. Під час останнього раунду фінансування вона залучила $2 млн інвестиційних коштів. На її рекрутинговій платформі зібрані 100 тис акаунтів користувачів з усього світу. Завдяки базам даних Wanted компанії та фірми отримують доступ до найбільш затребуваних кандидатів.

Нік Сторонський, генеральний директор Revolut, каже: «Талановиті підприємці та інженери команди Wanted допоможуть нам оптимізувати розвиток нашої фінансової компанії, оскільки ми маємо намір прискорити розробку нових корисних продуктів і послуг для клієнтів».

Нагадаємо, в кінці вересня стало відомо, що Revolut готується до випуску власного токена. За словами інсайдера, знайомого з питанням, мова не йде про стейблкоін – Revolut працює «над чимось на зразок біржового токена зразок Binance Coin». Механізм розподілу монети буде схожий на нативний актив процесингового сервісу Wirex (WXT) і криптовалютного кредитора Nexo.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Українська компанія Poster анонсувала запуск нового платіжного інструменту, за допомогою якого відвідувачі гастрономічних закладів зможуть оплачувати свої рахунки, використовуючи QR-код. При цьому також доступні такі суміжні функції, як оплата чайових, швидкий відгук та ін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представлено сталеву кредитну картку від колишніх керівників Twitter з безкоштовним обслуговуванням

За матеріалами сайту finextra.com

google news