close-btn

Відтік біткоїнів із криптобірж: трейдери чекають зростання активу?

Запаси доступних біткоїнів на спотових біржах опустилися до мінімальних значень з моменту бичого тренду 2017 року

Bitcoin

Зростання котирувань першої криптовалюти супроводжується відтоком активів із криптобірж. Так, за даними нішевого порталу CryptoQuant, кількість біткоїнів, що зберігаються зараз на централізованих криптовалютних біржах, досягла мінімального за три з лишком роки значення. Наразі операції здійснюються лише з 2,3 млн BTC.

Експерти вважають, що великі біткоін-інвестори не готові продавати свої активи. Це може опосередковано свідчити про підвищення вартості криптовалюти у довгостроковій перспективі. Як показує аналіз статистики, запаси доступних біткоїнів на спотових криптобіржах опустилися до мінімальних значень з моменту бичого тренду 2017 року.

Це вказує на те, що нові трейдери налаштовані навіть оптимістичніше, ніж професіонали, оскільки других більше цікавлять біржі з торгівлі деривативами. Відтік криптовалюти із торгових майданчиків відбувається нерівномірно.

Зокрема, суттєвіше за інших постраждала криптобіржа Huobi, оскільки в міру посилення нормативного тиску в Китаї її користувачі стали масово виводити з майданчика свої активи і закривати акаунти, а кількість біткоїнів, що зберігає Huobi, скоротилася зі 160 тис у серпні до 65 тис на початку листопада.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Друга за капіталізацією цифрова валюта ефіріум подолала позначку $4700. Влітку в мережі Ethereum відбувся хард-форк “Лондон”, покликаний оптимізувати мережу та змінити методику нарахування комісій під час майнінгу блоків. Також було анульовано певну кількість зайвих цифрових монет, щоби зменшити інфляцію всередині мережі. Ці заходи дуже позитивно вплинули на криптовалюту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легалізувати не можна заборонити: які акценти в регулюванні криптовалют розставляють країни світу

За матеріалами сайту beincrypto.ru

google news