close-btn

З 1 червня Бітрікс24 не працюватиме в Україні: чим замінити CRM

Популярне програмне рішення Бітрікс24 — набір інструментів для організації роботи компаній та побудови взаємин із клієнтами (CRM), що пропонується російською IT-компанією 1С-Бітрікс, з 1 червня припиняє роботу в Україні. Пропонуємо вам список альтернативних CRM систем від українських виробників та західних партнерів

CRM

CRM Фото: pixabay.com

SalesDrive — система управління продажами. Можна налаштувати сервіс під конкретний бізнес з різних галузей. Передбачена інтеграція з сайтом, телефонією, SMS, email, Новою поштою.

Sales Creatio — вітчизняна CRM-система, яка вийшла за кордони України. Це сервіс для автоматизації та прискорення повного циклу продажів. Також передбачені конфігурації для управління маркетингом, сервісом та бізнес-процесами.

KeyCRM — CRM для інтернет-торгівлі, що допомагає автоматизувати продажі у мережі. Система автоматично збирає замовлення з різних платформ (Rozetka, Prom, Amazon, Etsy, Ebay, Instagram), дозволяє оформити відправку за декілька кліків та провести замовлення до моменту отримання його покупцем. Сервіс надає гнучкий доступ для співробітників компанії. Можна збирати заявки і замовлення з сайту та месенджерів, відправляти їх у різні чати (склад, служба доставки тощо) і конвертувати їх.

KeepinCRM — CRM для малого та середнього бізнесу, що дає можливість оптимізувати роботу з клієнтами, задачами, угодами, складом, прасом та веденням фінансів.

NetHunt — CRM-система для малого і середнього бізнесу, що оптимізує бізнес-процеси всередині GMail-пошти. Допомагає збирати потенційних клієнтів з різних джерел, оцінювати та розділяти їх, відстежуючи їх шлях за воронками продажів.

CleverBox — система для автоматизації процесів управління салонами краси, косметологічними центрами і клініками, СПА-салонами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта оголосила про запуск грантової програми для бізнесу: подробиці

CRM

CRM Фото: stockvault.net

Perfectum — CRM-система для автоматизації продажів та маркетингу, для чіткого документообігу, для підтримки клієнтів та управління проєктами. Інтегрується з 1С, телефонією, платіжними сервісами та Новою поштою.

Appointer — CRM для малого бізнесу: салонів краси та косметологічних клінік, СПА-салонів та соляріїв, стоматології, автосервісів. Система вміє керувати записами у черзі на прийом, вести облік клієнтів та рахувати продажі.

Leeloo.ai — система, яка вміє конструювати воронки і тунелі продажів та чат-боти для підтримки клієнтів та продаж через месенджери. Завдяки цьому сервісу відділ продажів може керувати базою передплатників і вести їх до замовлення та оплати. Крім того, є можливість відсортувати клієнтів за телефоном, прив’язкою до банківської картки і окремих месенджерів, за статусами, типами замовлень. Платформа має інтеграцію з IP телефонією, надає доступ до історії замовлень і оплат, формує плани продажів.

IMOOX — CRM-система для повного циклу угод та продажів, що дозволяє вести комунікацію з постачальниками, складський і товарний облік, касовий облік, а також відстежувати витрати і видачу заробітної плати. Можна підключити телефонію та інтегрувати систему з сайтом.

LP-CRM — CRM-система для оптових і роздрібних продажів товарів через односторінкові сайти та інтернет-магазини. Сервіс веде статистику, контролює роботу співробітників та накопичує статистику. Крім того, платформа вміє вести складські процеси, оновлюючи статистику автоматично.

SpaceBox — CRM-система для малого и середнього бізнесу, що допомагає керівникові контролювати ефективність кожного менеджера, відстежувати та аналізувати влучність і ефективність реклами. До того ж система допоможе отримувати всі запити і зберігати переписки в одній системі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський фонд надасть українському бізнесу грантів на $100 тисяч – Мінекономіки

CRM

CRM Фото: stockvault.net

IHOMES system — CRM-система для забудовників житлових комплексів і котеджних містечок. Платформа дозволяє керівнику бачити інформацію про всі будівельні об’єкти, переглядати клієнтів та контролювати співробітників. Керівник може оцінювати ефективність роботи відділу продажів, порівнюючи досягнення менеджерів у грошовому еквіваленті, перевірить створені і сконвертовані ліди та кількість вихідних дзвінків оператора call-центру та побачить, як швидко і в яких обсягах надходять платежі, скільки коштує кожен лід та перегляд.

Які ще альтернативи існують: СРМ-системи західних партнерів

Firmao — CRM для малого та середнього виробництва, а також для сервісних та збутових компаній. Платформа, створена поляками, об’єднує маркетинг і обслуговування клієнтів і може створити клієнтську базу даних. Крім того, Firmao допоможе керувати роботою відділу продаж з точки зору воронки продажу і стане чимось на кшталт контакт-центру для постійних клієнтів бізнесу.

Pipedrive — це хмарна компанія, розробник веб-додатку та мобільного додатку Pipedrive, інструменту управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM). У компанії працює понад 1 000 співробітників у восьми офісах по всій Європі (Таллінн, Тарту, Лісабон, Лондон, Прага, Дублін, Рига і Берлін) і двох офісах у США (Нью-Йорк і Флорида). Її CRM використовують понад 100 000 клієнтів у всьому світі. У 2020 році Pipedrive стала п’ятим єдинорогом, заснованим в Естонії.

Odoo — це бельгійський набір програмних інструментів для управління бізнесом, що включає, наприклад, CRM, електронну комерцію, білінг, бухгалтерський облік, виробництво, склад, управління проєктами та запасами.

Під час Odoo experience, який відбувся в Бельгії в жовтні 2022 року, Фаб’єн Пінкаерс оголосив, що в майбутньому компанія зробить всі додатки доступними безкоштовно в корпоративній версії. Це буде безпрецедентний набір з 70+ інтегрованих бізнес-додатків.

Детальніше про CRM-системи (навіщо вони потрібні бізнесу та якому саме, як українські компанії купували російські цифрові продукти до війни, заміна цих продуктів українськими аналогами), читайте далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Зміни у процедурі реєстрації бізнесу з 1 травня: що потрібно знати ФОПам

Який з українських стартапів став лідером зі збору інвестицій на початку року: статистика

Інструменти дієвого маркетингу під час війни на MRKTNG MRTH

google news