close-btn

Український літературний сервіс Headway очолив світовий рейтинг за кількістю завантажень у своїй ніші

Аудиторія користувачів програми представлена ​​в більш ніж 140 країнах

Створений вітчизняною IT-компанією мобільний додаток Headway став світовим лідером за кількістю скачувань і на даний момент очолює топ рейтингу за 2021 рік у своїй ніші. Восени минулого року український продукт вперше перевершив за популярністю свого головного конкурента сервіс Blinkist з Німеччини. Про це повідомляється в аналітичній статті порталу Sensor Tower.

Headway представляє додаток, в якому викладено короткий зміст книг. Ознайомлення з головними епізодами сюжету твору, як правило, займає не більше 15 хвилин. На сьогодні Headway пропонує більше 1000 нон-фікшн книг про бізнес, особисту мотивацію та психологію.

Вони розділені на категорії і доступні в текстовому та аудіоформаті. Вперше додаток з’явився на ринку у 2019 році. Його розробники ставили за мету створити такий продукт, який істотно прискорить процес ознайомлення з популярними творами літератури.

За два роки додаток завантажили понад 7 млн ​​користувачів. Сервіс широко використовується в більш ніж 140 країнах по всьому світу. Найбільшу популярність Headway отримав в США, Канаді, Австралії, Великобританії та Індії. Відзначимо, що компанія, яка розробила даний цифровий продукт, є підрозділом IT-холдингу Genesis.

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

Регулюючі органи Європейського Союзу офіційно визнали, що українські COVID-сертифікати в держдодатку “Дія” відповідають європейським стандартам. Від сьогодні громадяни України можуть використовувати цифровий сертифікат для безперешкодних подорожей в країни шенгенської зони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попри зниження популярності: квартальна виручка Zoom досягла історичного максимуму

За матеріалами сайту itc.ua

google news