close-btn

У Києві стартувала конференція iForum-2021: фото

Цього року захід проходить на НСК “Олімпійський”

Щорічна конференція iForum, яка в 2020 році не відбулася через карантинні обмеження, проходить сьогодні, 18 червня, на НСК “Олімпійський”. Це дозволить організувати живе спілкування представників інтернет-спільноти з дотриманням карантинних вимог.

Цього року головною особливістю конференції стане її проведення в умовах адаптивного карантину. На двох сценах прозвучать корисні доповіді за напрямами: Реклама і просування, Інтернет-технології, Стартапи, Digital FUN, Майбутнє. Виступи на тему CRM будуть інтегровані в рекламному напрямі. Доповіді проходять одночасно на двох сценах. А з 18:00 до 20:00 на Main Stage прозвучать найбільш «гарячі» і актуальні виступи.

Серед доповідачів на iForum у цьому році – Олександр Борняков (Мінцифри), Данило Тонкопій (Delfast), Євген Шевченко (Uamaster), Святослав Ханенко (SQLab), Олександр Ольшанський (Internet Invest Group, оргкомітет конференції), Ольга Устинова (Vodafone Україна), Михайло Кухар (Ukrainian Economic Outlook) та інші.

На iForum-2021 буде традиційна виставка стендів компаній Expo-iForum. Також під час конференції буде працювати «Місто Майбутнього» – спеціалізована виставка інноваційних продуктів від українських розробників.

У цьому році кількість учасників обмежена до 5000. Квитки на iForum-2020 дійсними на iForum-2021.

PaySpace Magazine є інформаційним партнером конференції iForum-2021. Ви можете дізнатися більше про наше спеціалізоване медіа та поспілкуватися з представниками журналу на стенді 117 в експо-зоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінився ринок електронної комерції в Україні за 2020 рік: дослідження

google news