close-btn

10 найкращих способів заробити гроші на криптовалюті у 2023 році

Найпопулярніші способи заробітку на криптовалюті у 2023 році – це переважно хмарний майнінг, партнерські програми та інвестиції.

HappyMiner

Попри те, що криптовалюта існує лише кілька років, вона швидко набирає популярності як засіб заробітку в Інтернеті. Ринок криптовалют неймовірно прибутковий. На криптовалюті можна заробити різними методами, включаючи активну торгівлю, інвестиції та ставки.

Децентралізованою платіжною системою, яку можна використовувати для онлайн-транзакцій, є криптовалюта. З іншого боку, найкращі криптовалюти, у які варто інвестувати, представлені на ринку у великій кількості та включають добре відомі цифрові валюти Bitcoin, Ethereum і Litecoin. Люди шукають все більше і більше способів отримати вигоду від криптовалют, таких як Bitcoin, Ethereum та інших, оскільки їх вартість нещодавно зросла. Цифровий запис транзакцій з криптовалютою зберігається в блокчейні. У мережі блокчейн, що складається з тисяч пристроїв, транзакції обробляються, і власники можуть отримувати гроші в криптовалютах за роботу, яку виконують ці машини.

Ось 10 найкращих способів заробити гроші на криптовалюті у 2023 році:

1- Хмарний майнінг (9,8 бала)
2- Партнерські програми (9,7 бала)
3- Інвестиції (9,5 балів)
4- Криптостейкінг (9,4 бала)
5- Торгівля (9,4 бала)
6- Кредитування (9,2 бала)
7- Отримання відсотків (9,2 бала)
8- Airdrops (9,1 бала)
9- Ринок NFT (9,0 балів)
10- Створення облікового запису на YouTube (9,0 бала)

1- Хмарний майнінг (9,8 бала)

Хмарний майнінг — один із найкращих способів заробітку на криптовалютах. Користувачі можуть займатися майнінгом, використовуючи спеціальне обладнання або служби хмарного майнінгу. Хмарний майнінг не потребує покупки чи обслуговування обладнання. Хмарний майнінг дуже популярний, а це означає, що на деяких веб-сайтах ви можете отримати безкоштовні BTC без депозиту, і немає інших комісій. У 2023 році одним із провідних сайтів хмарного майнінгу є HappyMiner.

Особливість:

• Зареєструйтеся та миттєво отримайте 10 доларів для безкоштовного інвестування.
• Пропонується щоденний безкоштовний інвестиційний пакет.
• Щоденні виплати, швидке зняття коштів.
• Різноманітність зашифрованих контрактів на вибір.
• Без плати за послуги та електроенергію.
• Система захисту DDos і SSL.
• Цілодобова онлайн підтримка клієнтів.

Пакети:

Ціна Умови Фіксований дохід  Денні тарифи
$10 1 день $10+$0.8 8%
$100 3 дні $100+$4.5 1.5%
$500 7 днів $500+$63 1.8%
$1,200 15 днів $1,200+$345 1.92%
$3,000 30 днів $3,000+$1,890 2.1%
$6,400 60 днів $6,400+$8,880 2.31%
$9,600 90 днів $9,600+$20,044 2.32%

 

Для отримання додаткової інформації відвідайте https://happyminer.us/

2- Партнерські програми (9,7 бала)

Без жодних вкладень можна заробити гроші. За кожну покупку, яку робить один із ваших рефералів, ви можете отримати комісію до 4,5 відсотків.

Надсилаючи клієнтів на різні вебсайти реферальних програм для біткойнів або мобільні додатки, ви можете заробляти гроші. Приєднання до партнерських програм не коштує нічого. Після реєстрації облікового запису ви отримаєте унікальну URL-адресу. Ви несете відповідальність за розміщення URL-адреси в блогах, форумах та інших формах соціальних мереж. Ви отримуватимете оплату кожного разу, коли хтось реєструватиметься або щось купуватиме за вашим посиланням. Можливість швидкого заробітку є найбільшою перевагою. Гроші також надходитимуть тижнями, місяцями, днями й навіть роками після всієї цієї роботи. Партнерська програма може бути чудовим способом отримати пристойний пасивний дохід, якщо ви зараз керуєте вебсайтом або маєте значну кількість підписників у соціальних мережах.

3- Інвестиції (9,5 балів)

Інвестиції в криптовалюти – це фантастичний спосіб заробити на них гроші. Можна придбати індексний фонд криптовалюти або певні монети, такі як ефір і біткойн. Це хороший спосіб диверсифікувати свої активи та розподілити ризики. Перш ніж робити інвестиції в криптовалюти, обов’язково ретельно досліджуйте та усвідомлюйте небезпеки.

4- Криптостейкінг (9,4 бала)

Криптостейкінг — це інвестиційна стратегія, яка передбачає утримання певної кількості монет у вашому гаманці протягом певного періоду часу. Таким чином, ваші криптовалютні активи зможуть приносити пасивний дохід. Криптовалюта, яку ви використовуєте, і кількість монет, які ви ставите, визначають, скільки відсотків ви можете заробити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова США та Chainanalisis розкрили подробиці своєї роботи на користь України

5- Торгівля (9,4 бала)

Торгівля використовує короткострокові можливості, тоді як інвестування є довгостроковим заходом, заснованим на стратегії «купуй і тримай». Ринок Bitcoin може змінитися в будь-який час. Одним словом, ціни на активи можуть різко зрости або знизитися за короткий проміжок часу. Ви повинні бути відмінним трейдером з великими технічними та аналітичними здібностями.

6- Кредитування (9,2 бала)

Кредитування – ще один варіант отримання грошей з криптовалют. Це означає позичити іншій особі вашу криптовалюту в обмін на відсотки. Тип криптовалюти, яку ви позичаєте, і сума, яку ви позичаєте, впливають на процентну ставку, яку ви отримуєте. Існують різні види кредитних платформ, зокрема централізовані, децентралізовані та однорангові (P2P) кредитні платформи.

7- Отримання відсотків (9,2 бала)

Ви можете використовувати криптовалюту, щоб збільшити віддачу від своїх інвестицій. Це робиться за допомогою «процесу отримання прибутку», коли ви позичаєте платформі свою криптовалюту в обмін на відсотки. Це може бути фантастичним джерелом пасивного доходу, попри властиві ризики. Платформа та тип криптовалюти, яку ви позичаєте, є єдиними факторами, які впливають на процентну ставку, яку ви отримуєте.

8- Airdrops (9,1 бала)

Для тих, хто цікавиться криптовалютами, Airdrops — чудовий спосіб отримати безкоштовні токени, не витрачаючи грошей. На відміну від звичайних продажів і запуску токенів, Airdrops не вимагає від клієнтів нічого передплачувати або робити депозит. Ці дії включають публікацію інформації про проєкт у соціальних мережах, участь в онлайн-спільнотах і виконання простих завдань, як-от перегляд навчальних відео.

9- Ринок NFT (9,0 балів)

Незамінні токени, або NFT, є унікальними активами, що зберігаються в цифровій книзі. NFT мають чудову функцію: інвестиції, які ви зберігаєте, можуть бути безцінними. Ви можете створювати NFT для чого завгодно, включаючи відео, цифровий дизайн, фотографію, музику, ігри та GIF-файли.

Створити NFT легко. Такі вебсайти, як OpenSea, дозволяють створити обліковий запис і слідувати покроковому процесу карбування (який передбачає додаткові збори за газ).

Попри те, що це новий бізнес, доходи від NFT вже перевищили позначку в 10 мільярдів доларів. Ви все ще можете отримати доступ до місцезнаходження. Просто майте на увазі, що виробництво NFT, які будуть продаватися, вимагає початкових інвестицій свого часу і витрат на карбування.

10- Створення облікового запису на YouTube (9,0 балів)

Вражаючі 74% людей у США користуються YouTube. Таку величезну аудиторію можна залучити для отримання пасивного доходу. Проблеми? Спочатку це вимагає багато роботи з незначною вигодою або взагалі без неї.

Проте, якщо ви розраховуєте на довгострокову перспективу популярний канал YouTube має величезний потенціал для пасивного доходу. Реклама, афілійовані продажі, спонсорство, брендовані інтеграції та інші джерела пасивного доходу – все це може додаватися разом зі збільшенням аудиторії, кліків і переглядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Криптокрани: Як заробити криптовалюту, виконуючи прості завдання

Американський підрозділ криптобіржі Binance намагається зменшити частку Чанпена Чжао у бізнесі: Причини

Маск залишає посаду гендиректора Twitter: хто його замінить

google news