close-btn

Bloomberg опублікував оновлений рейтинг найбагатших сімей світу

25 найбагатших сімей світу за минулий рік збільшили свої статки на $312 млрд

Фото: burst.shopify.com

Видання Bloomberg опублікувало щорічний рейтинг найбагатших сімей, які володіють найбільшими компаніями світу. У статті йдеться про те, що 25 найбагатших сімей світу за минулий рік збільшили розмір своїх активів на 22% або на $312 млрд. Очолює список сім’я Уолтон, якій належить одна з найбільших мереж супермаркетів Walmart. Статки сім’ї на поточний момент оцінюються в $238,2 млрд.

Друге місце в рейтингу належить родині Марс, яка володіє корпорацією Mars. Розмір активів сім’ї становить $141,9 млрд. На третьому місці сім’я Кох, під управлінням якої знаходиться компанія Koch Industries. Статки сім’ї Кох за рік наблизилися до позначки в $124,4 млрд. Основною сферою інтересів сім’ї є нафтохімічна галузь.

До списку, опублікованого Bloomberg, також потрапили: сім’я Ерме, що володіє модним будинком Hermes зі статками $116 млрд; королівська сім’я Саудівської Аравії Аль Сауд ($100 млрд); власники модного будинку Chanel Вертхаймер ($61,8 млрд); сім’я Томсон, якій належить інформаційне агентство Thomson Reuters ($61,1 млрд); німецька сім’я Берінгер, що володіє фармацевтичною компанією Boehringer Ingelheim ($59,2 млрд).

Раніше видання представило список найбільш багатих людей світу. У трійку лідерів увійшли Ілон Маск ($205 млрд), Джефф Безос ($200 млрд) і Бернар Арно ($159 млрд).

ДОВІДКА PAYSPACE MAGAZINE

У період з січня по липень 2021 роки українці оформили на себе швидких кредитів на загальну суму 31,6 млрд грн, що на 43% більше, ніж за аналогічний період 2020 року. За перше півріччя минулого року загальна сума мікрокредитів становила 22 млрд. Про це свідчать дані Опендатабот. При цьому тенденція на ринку швидких позик спрямована в бік зростання загальної заборгованості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшість працівників у Великобританії не мають наміру повертатися після карантину в офіси – опитування

За матеріалами сайту bloomberg.com

google news