close-btn

В Києві відбудеться третя міжнародна конференція Global Payments Day-2021

Конференція відбудеться в офлайн форматі

23 вересня 2021 року в Києві відбудеться третя міжнародна конференція Global Payments Day-2021, яку організують Асоціація ЄМА в партнерстві з Кейт Щегловою, за підтримки Mastercard.

Вже третій рік поспіль на сцені Global Payments Day збиратимуться експерти з глобальних платежів, відкритого банкінгу та електроної комерції, щоб обговорити найактуальніші питання з розвитку інфраструктури на рівні країни та світу. Цього разу для учасників заходу будуть працювати паралельно дві сцени – традиційна з Глобальних платежів, друга – з питань Відкритого банкінгу, на яку організатори запросили представників міжнародних компаній для того, щоб вони поділились максимально практичними знаннями та досвідом з впровадження принципів open banking.

«Конференція Global Payments Day була створена саме з метою об’єднати професіоналів в сфері глобальних платежів та відкритих фінансів, і вже третій рік ми збираємося в колі однодумців та експертів, які саме будують майбутній фінтех ландшафт України. Задля цього, ми постійно стежимо за ключовими змінами у платіжній індустрії, залучаючи місцеву громаду до світових тенденцій, очолюючи трансформацію українського платіжного ринку в контексті глобальної парадигми відкритого банкінгу та відкритих фінансів», – зазначає Олександр Карпов, директор Асоціації ЄМА.

Платиновим партнером конференції традиційно виступає компанія Mastercard, Генеральним партнером стала компанія TransferGo, Золотим партнером – компанія Golden Dimension.

Конференція відбудеться в офлайн форматі, при дотриманні всіх антиковідних умов та обмежень, які діятимуть на час проведення заходу. Деталі про програму, таймінг та умови участі можна дізнатись на сайті Асоціації ЄМА

google news