close-btn

В Україні пройшла перша премія інтернет-підприємців Ecommerce.Кращі 2020

4 грудня Prom.ua провів першу премію інтернет-підприємців Ecommerce.Кращі 2020

4 грудня найбільший маркетплейс країни Prom.ua провів онлайн нагородження 16 переможців з 60 тисяч продавців зі всієї країни.

Переможці показали кращі результати в сервісних напрямках – безкоштовна доставка замовлень, найкраще обслуговування покупців, робота з безпечними сервісами онлайн-оплат, кращі в роботі з покупцями або в В2В-напрямку і т.д.

Тарас Мурашко, співзасновник Prom.ua, технічний директор EVO

“У 2008 році я зі своїми друзями Миколою і Денисом (прим.ред. Микола Палієнко – генеральний директор EVO, Денис Горовий – директор з розвитку EVO, співзасновники Prom.ua) вирішили створити проект, який допоможе підприємцям простіше почати свій бізнес в інтернеті. За місяць ми зробили першу версію, яку я розмістив на своєму домашньому комп’ютері. З того часу ми росли та розвивали проект. Зараз з нами працюють 60 тисяч підприємців з усієї України. Тому я був радий нагородити продавців, які досягли високих результатів “, – розповідає Тарас Мурашко, співзасновник Prom.ua, технічний директор EVO.

Премію отримали і підприємці-експерти – ті, хто допомагає і навчає інших інтернет-продавців у сфері інтернет-маркетингу та сервісу.

“Моє перше замовлення було на маленьку дитячу машинку. Я такі ж купував своїм дітям і тому вирішив з них починати інтернет бізнес. Тоді я ще не знав як повинні приходити замовлення. І перші побачив через пару днів. З тих пір зрозумів, що є таке поняття як клієнтський сервіс – розповідає Антон Довганін, переможець в номінації “Ідейний натхненник” і підприємець на Prom.ua. – Бажаю продавцям завжди дивитися вперед і бачити не проблеми, а можливості. А покупцям – швидше переходити в онлайн, тому що офлайн – вже минуле століття”.

Антон Довганін, переможець в номінації “Ідейний натхненник” і підприємець на Prom.ua

Окремо, продавці могли висувати себе або голосувати за інших в трьох номінаціях: “Колега року”, “Натхненник року” та “Лідер спільноти”. Це – ті люди, які регулярно діляться порадами, ідеями та розвивають спільноти інтернет-підприємців.

Антон Бойко, переможець у номінації “Натхненник року”

Додатково, в рамках премії створили рейтинг топ-500. Це – підприємці, які за 2020 рік отримали не менше 90% позитивних відгуків покупців і показали високі результати в номінаціях. На їх сторінці продавця з’явився преміальний банер від Ecommerce.Кращі 2020 року, щоб покупці могли побачити, що вони купують у кращих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голосування в премії PaySpace Magazine Awards 2020 триває!

google news